Pick

 a Daisy

Wild Daisies biedt verschillende diensten aan. Mocht jullie voorkeur hier niet bij zitten of hebben jullie speciale wensen neem contact met mij op dan komen we er zeker uit.
 

Omdat ik onderdeel zal gaan uitmaken van een belangrijke dag is het van belang dat jullie je op je gemak voelen met mij erbij. Daarom is er, na het eerste contact, altijd een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.Na dit gesprek kan ik een reële inschatting maken over het aantal uren dat ik nodig zal hebben ter voorbereiding en begeleiding van jullie trouwdag. Jullie zullen te allen tijden weten waar jullie aan toe zijn.

De prijzen die ik hanteer zijn de basis-/vanaf prijzen.

Interesse gewekt?

Oftewel Ceremoniemeester.

Natuurlijk heb je een goede vriend(in) of een nabij familielid die zeer vereerd is om ceremoniemeester te zijn op deze bijzondere dag. Maar je wilt ook dat diegene gewoon van jullie dag kan genieten, toch? Wild Daisies als jullie professionele ceremoniemeester inhuren is een hele mooie optie.
Jullie organiseren en stylen jullie bruiloft zelf, maar ik zorg er voor dat op de grote dag alles op rolletjes loopt. Op deze manier kan iedereen optimaal genieten! 8 tot 10 weken voor dé datum geven jullie de organisatie over aan mij en zal ik vanaf dat moment de contactpersoon worden voor leveranciers en gasten. Tevens wordt het draaiboek samen met jullie tot in detail uitgewerkt, zodat er op de dag zelf niks aan het toeval overgelaten wordt. Jullie kunnen met een gerust hart toeleven naar jullie bruiloft.

 

Wild Daisies inhuren als ceremoniemeester kan vanaf €1.550,- incl. btw en reiskosten. Na het kennismakingsgesprek waarin jullie wensen duidelijk worden stel ik een uitgebreide offerte op.

On the Day Weddingmanager
Full Planning

Met deze optie hoef je je nergens meer zorgen om te maken.
Van begin tot eind zal ik erbij zijn om te helpen, ideeën aan te dragen, de ideale leveranciers voor jullie te zoeken, locaties met jullie te bezoeken, budget te bewaken en het draaiboek uit te werken. Ook op de dag zelf ben ik natuurlijk 
aanwezig en zal ik vooral achter de schermen aan het rennen en vliegen zijn. Dit allemaal om er voor te zorgen dat jullie dag ook is zoals jullie hem bedacht hebben. Persoonlijk, intiem en vol liefde.

Omdat elke bruiloft uniek is, is het lastig hier een vaste prijs aan te hangen. Daarom heeft Full Planning een starttarief van €4.200,- incl. btw en reiskosten. Na het kennismakingsgesprek zal ik een goede inschatting kunnen maken

Ik werk altijd op uurtarief en zal dit ook beter in kunnen schatten als ik weet wat jullie specifieke wensen zijn.

@2020 by Wild Daisies.

BWPNHIGH-300dpi.png
ACCEPT-vic-weddingcard-logo.png
badge_black_nl.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon