top of page
Elopement Ireland, Dunluce Castle
Roos&WietseLunch (11 of 102).jpg
Trouwen Haarlem

Romantische trouwfotografie voor 

avontuurlijke zielen.

Niet een bruiloft: maar het begin van een nieuw avontuur samen!

Jullie willen je nergens zorgen om moeten maken, en alleen maar genieten.

En terwijl jullie genieten ben ik er om dit allemaal vast te leggen.

De hoogtepunten (hallo First look!) maar ook de details zal ik niet vergeten.

Want al die grote en kleine momenten vertellen jullie verhaal. Jullie lovestory.

En wanneer de dag ten einde loopt en het feestgedruis wegsterft zijn daar straks de trouwfoto's om de herinneringen levend te houden.

 

Staan jullie op het punt om dit avontuur met elkaar aan te gaan? Gaan jullie trouwen in Nederland of in het buitenland? Iets minder traditioneel of misschien wel een elopement? Laten we afspreken en zien of ik jullie kan helpen! Willen jullie graag een relaxte fotograaf? I'm your girl! Kijk gezellig nog even rond; laat je inspireren.

Wil je contact opnemen? Dat kan hier

Hoe het werkt

01.

Vul het formulier in. Dan zie ik meteen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Of vraag hier de trouwbrochure aan!

Let's meet

02.

We plannen een (online) meeting, 
bespreken jullie wensen en ik vertel jullie mijn werkwijze. 

Boek jullie dag

03.

Zodra jullie weten dat jullie mij er bij willen op jullie bruiloft kunnen we het definitief maken! 

StickerLogo.png

review


"Op de dag van de bruiloft had ik alle vertrouwen in Sonja. Een van de sterke punten van Sonja is dat ze voor mijn gevoel heel erg op de achtergrond blijft, maar als je naar de foto's kijkt, dan zie je dat ze overal bij was en dat niets haar ontging. Over de foto's gesproken; die zijn precies zoals we hadden gehoopt en eigenlijk nog veel mooier! De composities, afwisselend gebruik van kleur en zwart-wit, gebruik van licht en het vastleggen van kleine intieme momenten van zowel ons (het bruidspaar) als van onze gasten. We zijn onwijs blij dat we Sonja als onze trouwfotograaf hebben gevraagd en met de prachtige foto's die ze heeft gemaakt, genieten we nog heel erg vaak na van onze mooie dag. Daarnaast was het ook heel erg leuk dat we 5 (!) dagen na onze bruiloft al een kleine sneakpeak kregen van een aantal foto's. Dankjewel Sonja!"

- Roos & Wietse -

Reviews
Check data & brochure
Check hier of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum

Yeah! Ik land zsm in jullie inbox

Ready?

review

"Een aanrader! Sonja is een professionele fotograaf en weet wat ze wil en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Even een praatje voorafgaand de shoot om elkaar beter te leren kennen hielp hierbij. Om vervolgens te bepalen wat wij als ‘modellen’  absoluut wel en niet willen en af te stemmen wat Sonja in haar hoofd heeft. Zodat je uiteindelijk echt samen aan de slag gaat en je op een lijn zit. Wij zijn super blij met resultaat. We hebben een super leuke shoot gehad. :-) "

- Kris & Ivo -

bottom of page