top of page

Fotografie voor avontuurlijke zielen

WildDaisiesPhotography-N&E (24 of 53).jpg

Weddings

Loveshoot in de buurt van Amsterdam

Lovehoots

WildDaisiesPhotography-Cakeworks (26 of 152)_websize.jpg

COMING SOON

Brandhoots

It is all about you

Of het nu gaat om je bruiloft, gewoon jullie liefde of je eigen bedrijf. Het draait allemaal om jou. Daarom sta je bij mij bovenaan mijn to-do lijstje, beantwoord ik je vragen zo snel mogelijk en ga ik op zoek naar de beste locaties, voor jou (samen met jou natuurlijk).

Krijg je al rode vlekken aan de gedachten van foto's op je bruiloft? En ga je altijd een beetje raar doen als een camera op je gericht wordt,

Ik heb die momenten ook gehad. Ken je dat gevoel dat je denkt dat je eruitziet alsof je een fotoshoot doet voor een 'hoe-niet-te-poseren' handleiding? Been there, done that.

Maar hier komt de twist: ik ben hier om je te laten zien dat foto's ook leuk en moeiteloos kunnen zijn. Geen stijve poses, geen geforceerde glimlach. We gaan gewoon voor echt, voor jullie, voor wie je bent.

Samen gaan we een avontuur aan zonder stress of gedoe. Dus ontspan, haal diep adem en laat het aan mij over om jullie stralende zelf vast te leggen. En laten we eerlijk zijn, je bent prachtig - en dat ga ik bewijzen, frame voor frame.

Reviews

review


"Op de dag van de bruiloft had ik alle vertrouwen in Sonja. Een van de sterke punten van Sonja is dat ze voor mijn gevoel heel erg op de achtergrond blijft, maar als je naar de foto's kijkt, dan zie je dat ze overal bij was en dat niets haar ontging. Over de foto's gesproken; die zijn precies zoals we hadden gehoopt en eigenlijk nog veel mooier! De composities, afwisselend gebruik van kleur en zwart-wit, gebruik van licht en het vastleggen van kleine intieme momenten van zowel ons (het bruidspaar) als van onze gasten. We zijn onwijs blij dat we Sonja als onze trouwfotograaf hebben gevraagd en met de prachtige foto's die ze heeft gemaakt, genieten we nog heel erg vaak na van onze mooie dag. Daarnaast was het ook heel erg leuk dat we 5 (!) dagen na onze bruiloft al een kleine sneakpeak kregen van een aantal foto's. Dankjewel Sonja!"

- Roos & Wietse -

I would like to get to know you.

Mijn naam is Sonja Dragstra

Zo fijn dat je op mijn site bent. Waar kan ik je mee helpen? Gaan jullie trouwen? Of wil je je eigen business vast laten leggen. Want beelden zijn tegenwoordig zo belangrijk.

Neem contact op via mijn contact pagina en dan plannen we een (online) meeting om je wensen te bespreken.

  • Facebook
  • Instagram

review

"Een aanrader! Sonja is een professionele fotograaf en weet wat ze wil en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Even een praatje voorafgaand de shoot om elkaar beter te leren kennen hielp hierbij. Om vervolgens te bepalen wat wij als ‘modellen’  absoluut wel en niet willen en af te stemmen wat Sonja in haar hoofd heeft. Zodat je uiteindelijk echt samen aan de slag gaat en je op een lijn zit. Wij zijn super blij met resultaat. We hebben een super leuke shoot gehad. :-) "

- Kris & Ivo -

Volg mij op Instagram

bottom of page