• wilddaisies

Mijn eerste blog... En ik heb iets te melden!

Al een tijdje rommelde het... Na twee jaar weddingplannen was er iets gaande. Maar ik kon er niet mijn vinger op leggen wat er was.


Na een zomer met wat ruimte om na te denken en te sparren met mijn partner wist ik dat er iets miste. Ik hou van de trouwbranche en ook een hoop aspecten van mijn werk vind ik nog steeds heel leuk.

Diepgang. Er moest meer diepgang komen. En die gaat er komen. Vanochtend een verhelderend gesprek gehad met mijn coach ("thanks!!") en opeens lijkt er meer ruimte in mijn hoofd en vallen de stukjes allemaal op hun plek. Die verandering gaat natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen. Dus dat gaan we dan ook doen. En deze blog is er één van. Ik liep al een hele tijd met het idee om te gaan schrijven, maar er zijn al zoveel blogs, wat heb ik daar nog aan toe te voegen? Dus wat moet ik daar dan nog aan bijdragen? Nu ik weet wat ik wil zeggen valt er nog genoeg te behalen denk ik zo. "Waar heeft ze het dan over?" vraag je je nu af natuurlijk. Maar dat hou ik nog even voor me. Ik zou zeggen: "watch this space!".


Dus Wild Daisies gaat veranderen. Wauw. Het hoge woord is er uit. En ik heb er zin in!


@2020 by Wild Daisies.

BWPNHIGH-300dpi.png
ACCEPT-vic-weddingcard-logo.png
badge_black_nl.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon