• wilddaisies

Styled Wedding Shoot

Bijgewerkt: jan 10

Hoogtepunt van 2019 was toch wel die eerste styled shoot die maar niet uit de verf wilde komen maar hij staat er. "Mijn" shoot. Waar ik een eeuwigheid (zo voelt het echt) mee geploeterd heb. Verschillende concepten en samenwerkingen zagen het licht, om een vroege dood te sterven. Helaas. Maar al die "mislukkingen" waren er niet voor niets. Ik kwam steeds dichter bij waar Wild Daisies voor staat. En uiteindelijk ontstonden er samenwerking met leveranciers waar ik erg trots op ben. So this is it!

Weddingplanner in actie

Het hele ontwerp proces was al een lange weg maar de dag zelf... Wauw! Vanaf 9:00 uur bezig met spullen klaar zetten en inladen, nog de stationary opgehaald en Renate (de fotografe) opgepikt en toen door naar de lokatie. We startten pas later op de dag omdat: a) de modellen niet eerder beschikbaar waren (onthou dat een styled shoot een samenwerking is van meerdere leveranciers die geheel kosteloos hier aan mee werken), en b) wilden we foto's maken tijdens 'the golden hour' en die was pas om 21:30 uur! De lokatie, Landgoed Duin & Kruidberg, was fantastisch alle leveranciers waren op tijd en geweldig. Alles liep zo goed! (of kwam dat door die strakke planning?).

Uiteindelijk was ik pas om 23:00 uur thuis. Spullen meteen uitgeladen en mijn bed ingerold. Gesloopt maar zo voldaan. Zo trots al. Zonder maar één foto gezien te hebben.

En dan moet je wachten. Want langzaamaan begon het trouwseizoen en dan krijgen fotografen het lekker druk. Druppelsgewijs kwam de foto's eerst binnen. Wat vond ik ze al mooi! Toen ik alle foto's had was ik zo trot en zo blij over wat we neer gezet hadden.

Ik heb wel eens moeite met het waarderen van mijn eigen talenten & kwaliteiten maar ik was zo retetrots! Geez, wat was het een werk geweest en wat was het mooi geworden.

Bekijk em hier


Dus dankbaar en trots ga ik verder met dit avontuur dat ondernemen heet, er zijn alweer bruiloften geweest en fantastische plannen gesmeed voor 2020! Watch this space!

@2020 by Wild Daisies.

BWPNHIGH-300dpi.png
ACCEPT-vic-weddingcard-logo.png
badge_black_nl.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon