top of page
Heerlijk chocolade cake met caramelsaus erover heen

It is not what you do,
it's how you do it

Logo

01. Neem contact op

Dat doe je heel makkelijk hier

Logo

02. Plan & Meet

We plannen een (online) meeting, Maken kennis en bespreken je wensen. Daarna stuur ik je de offerte.

Logo

03. Boek je shoot

Ga je ervoor?!

We zoeken een datum en locaties die goed uitkomt!

Lets go!

Hoe het werkt

Ondernemer? Laat jezelf zien.

Mensen kopen van mensen. En die mensen willen je leren kennen. Dat doe je met tekst en beeld. Daarom is het super fijn een mooie beeldbank te hebben waarin je kan laten zien wie je bent en wat je doet. Wanneer je bij mij een brandingshoot boekt, maken we prachtige portret foto's, maar gaan we ook aan de slag met beelden van jouw diensten of product. Zo kunnen jouw toekomstige klanten goed zien wie je bent en waar je voor staat. Het gaat dus niet alleen om leuk op de foto staan, maar om het totaal plaatje. Waar staat jouw bedrijf voor? 

Voorbereiding Fotoshoot

Natuurlijk draait het allemaal om jou tijdens de shoot. Maar de essentie van de shoot draait om jouw bedrijf en wat jij te bieden hebt. Ter voorbereiding van de shoot wil ik dan ook alles van jou weten over je bedrijf. We gaan lekker brainstormen en zoeken uit wat het beste bij je past qua lokatie en kleuren en outfits. Wil je ook haar & make-up? Dan kan dat ook geregeld worden. 

Wat kost dat dan?

Niemand is hetzelfde, en ieders wensen zijn anders. Daarom is het vooral maatwerk dat ik lever per ondernemer. Omdat ik weet dat er soms grote en soms kleine budgetten zijn is het natuurlijk wel handig te weten waar je aan toe bent. Mijn start tarief is €350,- voor 1 uur fotograferen. Dan heb je minimaal 35 bewerkte foto's in een online galerie. Elk extra uur kost €175,- Dit is inclusief de voorbereidende calls of meetings, moodboards en voorstellen voor locaties.

 

Dit is excl. reiskosten en huur van een eventuele (binnen) locatie 

Brandshoot Cakeworks Studio

Get in touch

dank je wel!

ContactsheetBranding

Brandshoot DaanSport

bottom of page