top of page

Providing

Everything

You Need

Naast dat ik mooie foto's maak van jullie, vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Via mijn website & Instagram hebben jullie een goed idee gekregen in welke stijl ik fotografeer.
Maak een afspaak voor een kennismakingsgesprek als jullie: houden jullie van een relaxed bruiloft, niet zoals het hoort maar zoals jullie het willen; ongeposeerde trouwfoto's willen van een fotograaf die de dag vastlegt met al zijn prachtige momenten zoals ze zich voordoen; jullie op de foto willen zoals jullie echt zijn, en niet voor het perfecte plaatje gaan; jullie vinden dat het bij een bruiloft draait om de liefde en jullie familie en vrienden en niet om de 200 "vage kennissen" die je uit moet nodigen.

En tijdens de fotoshoot? Dan geef ik jullie natuurlijk instructies maar we houden het vooral ontspannen en relaxt. Even een dansje bij dat prachtige licht, of een fluistering in het oor voor een close-up. Simple & Sweet

Bruidspaar loopt relaxt richting zonsondergang over een grasveld

Pakketten

Alle pakketten bevatten:

  • Uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Binnen 5 werkdagen na de bruiloft een mooie preview: jullie eerste beelden van jullie trouwdag!

  • Hoge & lage resolutie foto’s met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt in een afgeschermde online galerie. Voor jullie om te delen.

  • Hoge kwaliteit minialbum met linnen omslag van 15x15cm

      Prijzen vanaf €1635,- voor 6 uur fotografie

bottom of page