top of page

Providing

Everything

You Need

Naast dat ik mooie foto's maak van jullie, vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Via mijn website & Instagram hebben jullie een goed idee gekregen in welke stijl ik fotografeer.


Maak een afspaak voor een kennismakingsgesprek als jullie: houden jullie van een relaxed bruiloft, niet zoals het hoort maar zoals jullie het willen; ongeposeerde trouwfoto's willen van een fotograaf die de dag vastlegt met al zijn prachtige momenten zoals ze zich voordoen; jullie op de foto willen zoals jullie echt zijn, en niet voor het perfecte plaatje gaan; jullie vinden dat het bij een bruiloft draait om de liefde en jullie familie en vrienden en niet om de 200 "vage kennissen" die je uit moet nodigen.

En tijdens de fotoshoot? Dan geef ik jullie natuurlijk instructies maar we houden het vooral ontspannen en relaxt. Even een dansje bij dat prachtige licht, of een fluistering in het oor voor een close-up. Simple & Sweet

bruidmetboeket.jpg
Wat krijg je als je mij boekt?
 • We maken uitgebreid kennis. Ik vind het leuk om jullie verhaal te leren kennen, en voor jullie is het net zo fijn om te weten wat voor type fotograaf er op je bruiloft komt. 
   

 • 6 uren, aaneengesloten trouwfotografie. Ik probeer zo ongedwongen mogelijk te werk te gaan. Ik meng mij onder de gasten, observeer en voel. Jullie mooiste momenten leg ik vast om jullie verhaal van die dag te vertellen.
   

 • Binnen 5 werkdagen na de bruiloft een mooie preview: de eerste beelden van jullie trouwdag. Deze krijgen jullie in een online galerie.
   

 • Max 10 weken na de bruilloft ontvangen jullie alle foto's! 
  Hoge & lage resolutie met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt in een afgeschermde online galerie. Voor jullie om te delen.
   

 • Hoge kwaliteit minialbum van 15x15cm  met linnen omslag. De highlights van jullie trouwdag altijd binnen handbereik.

6 uur fotografie €1735,-

bottom of page