top of page
buiten trouwen

Love is meant to be an adventure...

Avontuurlijke trouwfotografie.
Relaxt en zoals jullie echt zijn.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf! En tijdens jullie zoektocht zijn jullie bij mij terecht gekomen. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren! En als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Trouwen is zo mooi. Maar voor je het weet, is het voorbij. Dan willen jullie mooie foto's hebben om het allemaal nog eens her te beleven; die betekenisvolle blikken, de emoties op de gezichten van jullie gasten en de details van de dag. En natuurlijk de hoogtepunten; het klaarmaken voor de bruiloft, de ‘first-look’, de ceremonie, receptie en het feest! Alles in een online-gallery om te downloaden, of een prachtig album die je nog je hele leven lang uit de kast kan pakken en laten zien aan je kinderen en kleinkinderen.

Bij mij zijn jullie aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke trouwfotograaf die voornamelijk met natuurlijk licht werkt en niet geposeerde foto's maakt. Ik zorg dat jullie dag wordt vastgelegd zoals deze is. Ik hou ervan als stellen 'out of the box' denken, en ervoor kiezen hun trouwdag op hun manier in te vullen. En misschien doe je dat wel ergens om een berg met alleen je fotograaf?! Hell Yeah!
Een ding is zeker: geen ongemakkelijke momenten waarin je gedwongen wordt te lachen naar de camera!

 

En nu?

01.

Let's meet

02.

Boek jullie dag

03.

Vul het formulier in. Dan zie ik meteen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

We plannen een (online) meeting, 
bespreken jullie wensen en ik vertel jullie mijn werkwijze. 

Zodra jullie weten dat jullie mij er bij willen op jullie bruiloft kunnen we het definitief maken! 

StickerLogo.png
bottom of page