top of page
Bruidspaar loopt hand in hand door modder van een maisveld

Love is meant to be an adventure...

Logo

01. Neem contact op

Vul het formulier in. Dan zie ik meteen of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Of vraag hier de brochure aan

Logo

02. Plan & Meet

We plannen een (online) meeting, bespreken jullie wensen en mijn werkwijze. En leren we elkaar natuurlijk een beetje kennen. 

Logo

03. Boek jullie dag

Zodra jullie weten dat jullie mij erbij willen op jullie grote dag kunnen we het definitief maken. Na het betalen van de aanbetaling staat jullie datum vast.

Hoe het werkt

Relaxt en zoals jullie echt zijn.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf! En tijdens jullie zoektocht zijn jullie bij mij terecht gekomen. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren! En als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Trouwen is zo mooi. Maar voor je het weet, is het voorbij. Dan willen jullie mooie foto's hebben om het allemaal nog eens her te beleven; die betekenisvolle blikken, de emoties op de gezichten van jullie gasten en de details van de dag. En natuurlijk de hoogtepunten; het klaarmaken voor de bruiloft, de ‘first-look’, de ceremonie, receptie en het feest! Alles in een online-gallery om te downloaden, of een prachtig album die je nog je hele leven lang uit de kast kan pakken en laten zien aan je kinderen en kleinkinderen.

Bij mij zijn jullie aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke trouwfotograaf die voornamelijk met natuurlijk licht werkt en niet geposeerde foto's maakt. Ik zorg dat jullie dag wordt vastgelegd zoals deze is. Ik hou ervan als stellen 'out of the box' denken, en ervoor kiezen hun trouwdag op hun manier in te vullen. En misschien doe je dat wel ergens om een berg met alleen je fotograaf?! Hell Yeah!
Een ding is zeker: geen ongemakkelijke momenten waarin je gedwongen wordt te lachen naar de camera!

 

logo

Check hier of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum

Yeah! Ik land zsm in jullie inbox

Logo

Ready?

bottom of page