top of page
Trouwfotografie
Trouwfotograaf Sonja met een grote glimach en camera in haar hand

Hi, ik ben Sonja

Wauw! Jullie overwegen mij voor jullie trouwfotografie. 

Dus ik zal mij even voorstellen:
Ik ben een echt ochtendmens, en het liefst als de wereld nog stil is en iedereen nog slaapt, sta ik op. Dan geniet ik van de stilte en het uitzicht vanuit mijn huis in Haarlem aan het Spaarne.  Knuffel ik met onze (3) katten en maak in het weekend een lekker ontbijt voor iedereen. Dat zijn; mijn partner en twee zoons. Het strand is de beste plek om mijn hoofd leeg te maken. Mooi of slecht weer. Verder reis ik graag. Met mijn man en kids maar ook voor mijn werk. Dus overwegen jullie een destination wedding, dan reis ik graag met jullie mee.

Mijn hele leven volg ik al een creatief pad en nadat ik in 2019 opnieuw de fotografie ontdekte, voelt het als thuiskomen. Ik kan tijdens mijn eigen projecten mijn creativiteit er helemaal in kwijt. Maar tijdens het schieten van een bruiloft geniet ik van het bijzondere moment waar ik onderdeel van mag zijn. Die kleine onderonsjes, knipogen of knuffels vormen het verhaal dat ik graag wil vertellen. We gaan tijdens jullie fotoshoot ook niet poseren en lachen naar de camera. Ik geef jullie leuke opdrachten want ik weet dat je op zo'n dag niet zit te wachten op ongemakkelijke momenten. Wanneer jullie terug kijken naar jullie foto's dan wil ik dat jullie weer helemaal terug zijn op dat moment

Eigenlijk ben ik op jullie trouwdag een soort Ninja die soms even op het toneel verschijnt om de beste foto's te schieten. Daarna verdwijn ik weer in de schaduw om jullie te laten genieten. 

Trouwfotograaf
Trouwfotograaf

some random facts about me

born in de seventies

al 19 jaar in een relatie maar niet getrouwd

Ierland & Schotland lover

hou van de natuur, maar woon midden in de stad

ben graag op tijd

dol op geschiedenis

altijd bij aan het leren

boysmum (18 & 10 jaar)

katten mens

dol op reizen, maar ook op thuiskomen

ochtendmens

bottom of page